Uručene identifikacione kartice penzionerima u Velikom Gradištu

Uručene identifikacione kartice penzionerima u Velikom Gradištu

Penzionerske kartice Fonda PIO najstariji sugrađani moći će da podignu lično u filijalama ili će im biti dostavljene poštom na kućnu adresu do kraja aprila

Desetoro penzionera dobilo je u petak, u kancelariji predsednika opštine Veliko Gradište, Dragana Milića, identifikacione kartice koje su im svečano uručili predsednik opštine i direktorka Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Filijale Požarevac, Ivana Vesić, sa saradnicima.

Predsednik Milić zahvalio se Fondu PIO dodavši da će opština, koliko bude u mogućnosti, nastojati da kroz usluge javnih preduzeća i ustanova najstarijim sugrađanima odobri benefite na cenu vode, komunalnih usluga i odnošenja smeća, ali i u prodavnicama u Velikom Gradištu.

Penzionerske kartice Fonda PIO najstariji sugrađani moći će da podignu lično u filijalama ili će im biti dostavljene poštom na kućnu adresu do kraja aprila. Kartice su namenjene svim kategorijama penzionera kako bi koristili pogodnosti prilikom plaćanja komunalnih usluga ili kupovine robe široke potrošnje.

KOMENTARIŠI