USKORO TOPLI RADIJATORI: JP “Toplifikacija” Požarevac saopštila kada počinju tople probe

USKORO TOPLI RADIJATORI: JP “Toplifikacija” Požarevac saopštila kada počinju tople probe

U narednim danima, prema utvrđenom rasporedu, provere rada sistema i otklanjanje eventualnih nedostataka će se obavljati sukcesivno na svim lokacijama priključenim na sistem daljinskog grejanja grada Požarevca

Dana 03.10.2018. godine započeće tople funkcionalne probe na teritoriji grada Požarevca, na delu sistema na kome distribuciju toplotne energije vrši JP “Toplifikacija” Požarevac.
U narednim danima, prema utvrđenom rasporedu, provere rada sistema i otklanjanje eventualnih nedostataka će se obavljati sukcesivno na svim lokacijama priključenim na sistem daljinskog grejanja grada Požarevca.

Na delovima pojedinih zona, na kojima su u toku radovi na priključenju novih objekata na sistem, tople probe će biti pomerene u skladu sa završetkom radova i vremenskim uslovima, a najkasnije do zvaničnog početka grejne sezone, navodi se u saopštenju.

Foto: Urban City

Tople probe će, u skladu sa vremenskim uslovima, trajati najduže do 15.10.2018. godine, odnosno dok se ne steknu zakonski uslovi za zvaničan početak grejne sezone, do kada će kompletan toplifikacioni sistem biti u funkciji.

Za ovako rani početak toplih proba stekli su se tehnički uslovi pravovremenim i opsežnim radovima na remontu sistema tokom letnjih meseci., navodi se u saopštenju JP “Toplifikacija” Požarevac.

KOMENTARIŠI