PODELI
Foto: Urban City

Dana 03.10.2018. godine započeće tople funkcionalne probe na teritoriji grada Požarevca, na delu sistema na kome distribuciju toplotne energije vrši JP “Toplifikacija” Požarevac.
U narednim danima, prema utvrđenom rasporedu, provere rada sistema i otklanjanje eventualnih nedostataka će se obavljati sukcesivno na svim lokacijama priključenim na sistem daljinskog grejanja grada Požarevca.

Na delovima pojedinih zona, na kojima su u toku radovi na priključenju novih objekata na sistem, tople probe će biti pomerene u skladu sa završetkom radova i vremenskim uslovima, a najkasnije do zvaničnog početka grejne sezone, navodi se u saopštenju.

Foto: Urban City

Tople probe će, u skladu sa vremenskim uslovima, trajati najduže do 15.10.2018. godine, odnosno dok se ne steknu zakonski uslovi za zvaničan početak grejne sezone, do kada će kompletan toplifikacioni sistem biti u funkciji.

Za ovako rani početak toplih proba stekli su se tehnički uslovi pravovremenim i opsežnim radovima na remontu sistema tokom letnjih meseci., navodi se u saopštenju JP “Toplifikacija” Požarevac.

KOMENTARIŠI