UŽAS u okolini Požarevca na fudbalskom turniru: Mladić završio U KOMI, izbili...

UŽAS u okolini Požarevca na fudbalskom turniru: Mladić završio U KOMI, izbili mu oko i polomili rebra!

Nenad P. iz sela Topolovnik kod Požarevca teško je povređen u tuči koja je u petak izbila u ovom selu tokom fudbalskog turnira

Nenad P. iz sela Topolovnik kod Požarevca teško je povređen u tuči koja je u petak izbila u ovom selu tokom fudbalskog turnira.

Kako nezvanično saznaje Kurir, do incidenta je došlo između igrača i navijača, a mladić je zadobio teške povrede.

– Hitna pomoć je Nenada prevezla u dom zdravlja u Velikom Gradištu, a potom u beogradsku bolnicu. Nalazi se u komi, ima izliv krvi na mozak, izbijeno mu je oko i polomljeno nekoliko rebara – kaže izvor.

Nenada P. je po navodima Kurira povredio je meštanin N. Č., koji je nakon saslušanja u policiji pušten kući, dok je jedan njegov rođak, koji je učestvovao u tuči, u bekstvu.

– Ne zna se zašto je došlo do makljaže među Topolovničanima. N.Č. je udario Nenada, a on se od siline udarca onesvestio. Onda je njegov rođak uleteo, udario još jednog muškarca, pa dva puta šutnuo onesvešćenog Nenada, a nakon toga pobegao. Bio je opšti haos – kaže izvor Kurira i dodaje da su meštani pozvali Hitnu pomoć kada su primetili da je Nenad bez svesti ostao da leži na travi.

KOMENTARIŠI