UŽAS U POŽAREVCU: Dvogodišnja devojčica pojela otrov za glodare pa preminula

UŽAS U POŽAREVCU: Dvogodišnja devojčica pojela otrov za glodare pa preminula

Devojčica A. K. (2) preminula je sinuć u požarevčkaj bolnici pošto je primljena ranije tog dana na Odeljenje pedijatrije zbog trovanja otrovom protiv glodara, koji je pojela, saznaje “Blic”.

Prema prvim, nepotvrđenim informacijama, porodica je zdravstvenim radnicima navela da je dete pronašlo i pojelo taj otrov, ali lekari nisu mogli da potvrde za “Blic” da je to tačan uzrok smrti.

Za tačan uzrok smrti čekaju se rezultati svih analiza, ali i obdukcije koja će danas biti urađena.

U Opštoj bolnici u Požarevcu potvrdili su saznjanja “Blica” da je dete primljeno juče kod njih na lečenje i da je preminulo sinoć bez obzira na sve napore koje su lekari uložili u njeno lečnje.

Dr Danko Nikolić, direktor Opšte bolnice u Požarevcu naveo je za “Blic” da je dete sinoć preminulo, kao i da se čekaju rezultati svih analiza koji će pokazati šta se zapravo desilo.

– Iako je familija navela da je dete pojelo otrov za glodare, mi to u ovom času ne možemo da tvrdimo. Naime, za danas je zakazana obudkcija. Kada sve bude završeno tada ćemo znati šta se desilo u vezi sa tim pacijentom. U ovom času ne mogu ništa da tvrdim – kaže sagovornik “Blica”.

Po nalogu požarevačkog tužilaštva, policija je preduzela sve neophodne radnje kako bi do kraja rasvetila ovaj slučaj.

“Pink” prenosi da je majka devojčice izjavila kako je zatekla dete da jede otrov za glodare i odvela je bolnicu.

KOMENTARIŠI