Užasna ispovest maloletnice iz Smoljinca koju je SILOVAO otac

Užasna ispovest maloletnice iz Smoljinca koju je SILOVAO otac

Maloletna ćerka je tih mesec dana živela sama sa ocem. Svakodnevno joj je prebacivao da je “drolja kao njena majka” i da je zbog toga napustila školu

Ž. M. iz Smoljinca, koji je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je u porodičnoj kući više puta silovao svoju ćerku A. M. (16) branio se ćutanjem na saslušanju u Višem tužilaštvu u Požarevcu.

Sudija mu je nakon toga odredio pritvor do 30. dana.

Kako se saznaje, Ž. M se u petak, dan nakon hapšenja, prilikom saslušanja ponašao bahato, praveći se da mu nije jasno zašto je ponovo uhapšen, jer je u februaru izašao iz zatvora Zabela, gde je proveo nepunih deset godina zbog ubistva iz 2008. godine.

– Urlao je kao da nema pojma zašto je opet uhapšen i da je bolestan od leukemije i štitne žlezde. Onda mu je tužilac, iskusno predložio razgovor nasamo sa advokatom. Nakon tog razgovora, advokat je predočio tužiocu da će se Ž. M. braniti ćutanjem – kaže izvor.

– Maloletna ćerka je tih mesec dana živela sama sa ocem. Svakodnevno joj je prebacivao da je “drolja kao njena majka” i da je zbog toga napustila školu. Od 10. do 12. maja, prema njenom iskazu, otac ju je navodno više puta silovao. Nakon poslednje, 12. maja, devojčica je pobegla od kuće – navodi izvor.

Dok je A. M. bila u bekstvu, svojoj majci je napisala potresno pismo u kojem je rekla da sa ocem preživljava pravi pakao, da je otišla od kuće. Pominjala je čak da će se ubiti.

– U tom pismu, međutim, nije rekla majci da ju je otac silovao, već da se nešto strašno desilo. Čim je majka pročitala pismo, odmah je kontaktirala ćerku, pa su se u sredu našle. Tad je devojčica ispričala majci da ju je otac silovao, pa su obe odlučile da prijave nasilnika policije – kaže izvor.

Policija je bila šokirana iskazim maloletnice.

– Ona je opisala šta je tog dana doživela od svoga oca. Devojčica se branila koliko je mogla, ali ju je otac pretukao, a onda joj je odsekao kosu. Devojčica više nije imala snage da se brani, a otac ju je naterao da ga oralno zadovolji. Nakon toga ju je silovao, sve dok A. M. nije pobegla od kuće – navodi izvor.

KOMENTARIŠI