Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizuju nastup 10 domaćih kompanija na Međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića “PROWEIN 2018” koji će se održati u Diseldorfu od 18. do 20. marta.

U okviru nacionalnog štanda Srbije predstaviće se: JIT-INŽENjERING AGRO – Erdevik, VINARIJA ALEKSANDROVIĆ – Topola, VINARIJA LASTAR – Rekovac, VINARIJA ZVONKO BOGDAN – Subotica, VINO BUDIMIR – Aleksandrovac, PP ERDEVIK – Erdevik, RUBIN – Kruševac, VINARIJA ALEKSIĆ – Vranje, VINARIJA DESPOTIKA – Smederevska Palanka i VINARIJA VIRTUS – Žabari.

Na sajmu “PROWEIN 2018” kompanije iz Srbije predstaviće svoje proizvode u Paviljonu 15, na nacionalnom štandu površine 42 m².

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i organizuju plasman na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i ostvare nove poslovne kontakte. Učešće srpskih vinarija na jednoj od najuglednijih i najznačajnijih međunarodnih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi i svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

“PROWEIN” (www.prowein.com) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti oko 56 hiljada posetilaca iz 123 zemalja, koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 6.250 izlagača iz 59 zemalja.

KOMENTARIŠI