Foto: Urban City / B.P. // arhiva

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova bilo je kašnjenja na pojedinim letovima “Er Srbije”, dok su neki otkazani. Otkazivanja i kašnjenja najavljena i za subotu.

“Er Srbija” saopštila je da su vremenski uslovi na Aerodromu Nikola Telsa i nemogućnost točenja goriva na beogradskom aerodromu doveli do kašnjenja leta JU184 od Beograda do Tivta, te je on preusmeren u Podgoricu.

Povratni let JU185 od Tivta do Beograda je otkazan jer je na tivatskom aerodromu u međuvremenu završeno radno vreme.

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova otkazani su i letovi JU 354 od Beograda do Berlina i povratni JU355 od Berlina do Beograda.

Došlo je i do višesatnih kašnjenja još nekoliko redovnih i čarter letova srpske nacionalne avio-kompanije u večernjim satima.

Tokom sutrašnjeg dana će, zbog istih razloga, biti otkazani jutarnji let JU370 iz Beograda za Cirih, kao i povratni JU371 iz Ciriha za Beograd. Putnici će biti preusmereni na popodnevne letove srpske nacionalne avio-kompanije do tog grada.

“Er Srbija” navodi i da se zbog faznih kašnjenja u redu letenja mogu očekivati i promene tipa aviona, kao i kašnjenja i eventualna otkazivanja i na drugim letovima.

“Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se saobraćaj normalizuje što je moguće pre”, navedeno je u saopštenju nacionalne avio-kompanije.

KOMENTARIŠI