Sunce je izašlo u 05:12 časova, kada je temperatura bila 24 na podeoku. Jutro će biti sunčano i vedro, ali i toplo, jer se već od 9 časova očekuje da temperatura pređe 30 stepeni. Tokom dana duvaće promenljiv južni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u Požarevcu, u današnjem danu iznosiće 35 stepeni, koliko će biti u 13 časova. U tom periodu dana, doći će do delimičnog naoblačenja, ali bez pljuskova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 7.6, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Zalazak sunca biće u 20:25 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 30 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti do 24 stepena.

Tokom vikenda u Požarevcu se očekuje promenljivo vreme.

U subotu se tokom dana očekuje oblačno i kišovito vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 33 stepena, a duvaće severo i jugozapadni vetar, brzinom do 10 metara u sekundi. Noć će biti vedra, s najnižom temperaturom od 23 stepena.

U nedelju će temperatura dostići 36 na podeoku, a tokom dana će biti vedro i sunčano. Duvaće promenljiv vetar, brzinom do 9 metara u sekundi. Tokom noći će doći do naoblačenja, uz mogućnost kiše, a temperatura će se sputiti do 24 stepena.

 

KOMENTARIŠI