Vučić obišao punionicu gazirane vode u Neresnici

Vučić obišao punionicu gazirane vode u Neresnici

U Neresnici kod Kučeva, danas je počela da radi punionica gazirane vode pod drugim nazivom.

Punionicu vode obišao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je obišao fabriku, a zaposleni su mu objasnili princip rada, i ukazali na veliki kvalitet vode koja se ovde vadi i puni.

„Tajna” vode koja se proizvodi u pogonu je u velikom procentu kalcijuma.

Po dolasku u Neresnicu, predsednik Vučić je rekao građanima da se radi na rekonstrukciji puteva, i da razvoj geotermalnih voda i turizam predstavljaju potencijal za razvoj Kučeva.

Vučić je istakao da će pre septembra krenuti radovi na rekonstrukciji puta Kučevo-Petrovac, da će biti rekonstruisan i put Turija-Tumane.

“Nadam se da ćemo moći da počnemo radove na razvoju geoteramalnih voda i turizmu, jer je to ogromna šansa za razvoj ovog kraja”, objasnio je on.

Ukazao je da je potrebno voditi računa i o manjim stvarima kao što je most, te istakao da će biti završena rekonstrukcija bolnice.

“Borimo se za stabilnost, veće plate i penzije. Hvala što ste verovali u ozbiljnost i stabilnost. Zajednički možemo da napravimo mnogo toga i počnemo da vraćamo naše ljude”, rekao je on.

Vučić je ukazao da je Kučevu potreban još jedan veliki investitor.

Predsednik je zatim obišao pogon, a zaposleni su mu objasnili princip rada, i ukazali na veliki kvalitet vode koja se ovde vadi i puni.

Predstavnik kompanije rekao je predsedniku da su dugo tražili vodu za gaziranje, i trebalo je nekoliko godina da se nađe dobar izvor, što su na kraju i uspeli na istoku Srbije.

KOMENTARIŠI