Vučić u Braničevskom okrugu: Predsednik u Žabarima dočekan aplauzima i zastavama

Vučić u Braničevskom okrugu: Predsednik u Žabarima dočekan aplauzima i zastavama

Predsednik Aleksandar Vučić danas obilazi Braničevski okrug, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Vučić je prvo posetio Žabare u kojem je pozdravljen aplauzom. On je na samom početku obraćanja zahvalio okupljenima što su došli, a onda poručio da nije zadovoljan jer u Žabarima ima više puta umrlih nego rođenih. 

Vučić u Žabarima

– Džabe je sve ovo što radimo, džabe nam je sve to ako nemamo dece… – kazao je Vučić dodajući da tu neće da dođe nijedan investitor jer imaju samo 200 ljudi na Birou pošto je to kraj iz kojeg je većina odavno otišla na rad u Nemačku, Austriju…

Vučić u Žabarima

U Žabarima i okolnim naseljima biće obnovljena škola, dom zdravlja odmah, kao i zamenjene star eazbestne cevi kako bi deca pila čistu vodu. Vučić je pozvao ljude koji su otišli u pečalbu da se s porodicama vrate i rekao da već ima plan kako će to biti urađeno.

Vučić u Žabarima

Vučić je obišao radove na izgradnji stambenog objekta za izbegla i raseljena lica iz Bosne i Hercegovine. Predsednika je dočekao predsednik opštine Jovan Lukić, deca u narodnim nošnjama i veliki broj građana koji nose zastave Srbije.

PREDSEDNIK SE ZAHVALIO OKUPLJENIM GRAĐANIMA

– Hvala na ogromnoj podršci. Hvala zato što ste birali odgovornost i ozbiljnost – obratio se predsednik Vučić u Žabarima okupljenim građanima.

Vučić u Žabarima

Vučić je obećao je građanima Žabara da će im država sagraditi dom zdravlja, nove puteve i zameniti azbestne cevi kako bi voda bila ispravna za piće.

Centralni skup je predviđen za 17 časova u Požarevcu. Osim Vučića, građanima će se obratiti i premijerka Ana Brnabić.

KOMENTARIŠI