Za manje od sat vremena rasprodate su jednodnevne ulaznice po poklon ceni za EXIT festival, koje su počele da se prodaju juče u podne širom sveta! Protok servera za onlajn prodaju ove godine je bio dodatno pojačan za navalu kupaca iz preko 70 svetskih zemalja, dok je ispred centralne blagajne Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u centru Novog Sada, gužva počela da se formira već u osam ujutru. Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je najveće do sada, a glavni razlog je impresivan muzički program koji  predvode  rok titani The Cure, rok bend o kome se trenutno najviše priča Greta Van Fleet, nekrunisani kralj grime scene Skepta i nova hip-hop divaIAMDDB, najčuveniji DJ svih vremenaCarl Cox, zvanično najpopularniji DJ tandem Dimitri Vegas & Like Mike, te hitmejkeri DJ Snake, The Chainsmokers, Desiigner, Lost Frequencies, Sofi TukkerTom Walker, bass heroji Chase&Status iDub FX, asovi elektronske scene Solomun, Tale of Us, Maceo Plex, Paul Kalkbrenner, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J i brojni drugi na preko četrdeset bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Foto: EXIT

Stigle prve jednodnevne ulaznice za EXIT 2019:

Na EXIT, koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 4. do 7. jula, pored publike iz Srbije i regiona dolaze i posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Turske, Slovačke, Rusije, Italije, Švajcarske, Austrije, Ukrajine, Mađarske, Finske, Češke, Nemačke, Norveške, Grčke, Švedske, ali i nekih dalekih zemalja kao što su Kina, Alžir, Tunis, Indija, Brazil, Egipat, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Japan, Australija, Singapur, Izrael, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kanada i Južna Afrika, te iz mnogih drugih država širom sveta.

Foto: EXIT

Već je popunjeno preko 70% kapaciteta Tvrđave, pa se onima koji još uvek nisu obezbedili ulaznice savetuje da požure i obezbede kartu sa visokih 45% uštede od6.990 dinara za sve dane, te 2.990 dinara za prvi i 2.690 dinara za drugi, treći ili četvrti dan EXIT festivala. Još vrlo limitiran broj ulaznica od 4.990 dinara je ostao za FAN PIT nastupa sastava The Cure prvog dana festivala, a u prodaji su GOLD VIP dnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara.

U toku je i popularna “4+1” akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične straniceexitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

KOMENTARIŠI