Komercijalna banka je u akciji “Zajedno za bebe”, sa Fondom B92, za porodilišta u Srbiji do sada prikupila i donirala opremu u vrednosti od 48 miliona dinara.

Za nešto više od dve godine, prikupljena su značajna sredstva iskorišćena za nabavku neophodne opreme za porodilišta u Šapcu, Knjaževcu, Požarevcu, Kruševcu, Gračanici, Aleksincu, Negotinu i Kladovu, deo opreme za porodilište Višegradska u Beogradu i vredna oprema za pedijatrijsko odeljenje Doma zdravlja u Čačku.

“Ulaganje u projekte društvene odgovornosti je za menadžment i zaposlene u Komercijalnoj banci pođednako važno, kao i postignuća u delu pružanja finansijskih usluga. Kroz socijalno odgovorne projekte Komercijalna banka na najbolji način iskazuje svoj stav i shvatanje da samo udruženi u zajedničkom delovanju možemo da oblikujemo bolje okruženje za sve”, rekao je predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Aleksander Piker i dodao da je ulaganje u decu, najbolje ulaganje u budućnost.

Za svako plaćanje na POS terminalima, Komercijalna banka donira jedan dinar iz svojih sredstava za obnovu i opremanje porodilišta u Srbiji.

Na taj način klijenti posredno utiču na ukupan iznos koji Banka donira u ovu svrhu.

KOMENTARIŠI