Usled visokih temperatura koje se očekuju danas i za vikend, AMSS najavljuje pojačan intenzitet saobraćaja, dok je za sada saobraćaj umerenog intenziteta.

Saobraćaj je izmenjen na delu državnog puta I A reda broj 1 auto-put E-75, na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, zbog izvođenja radova na izgradnji zida za zaštitu od buke. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu

Od 3. aprila, od 12 časova, na snazi će biti izmena režima saobraćaja zbog radova na mostu preko reke Krivaje, na desnoj strani državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), posle petlje Feketić, ka petlji Vrbas, u smeru Subotica – Novi Sad.

U toku je izvođenja radova, zatvorene će biti preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren preko zaustavne trake. Planirano trajanje radova je 17. aprila godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Vozače očekuje sunčan i veoma topao dan za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, a u košavskom području i na planinama povremeno jak. Minimalna temperatura biće od 2 do 8 stepeni, dok će maksimum biti od 20 do 24 stepeni.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP “Batrovci” zadržavaju oko 60 minuta, kako je i na GP Sremska Rača.

KOMENTARIŠI