Akcija JKP “Parking servis” Požarevac: Bebi parking mesto

Akcija JKP “Parking servis” Požarevac: Bebi parking mesto

JKP „Parking servis“ Požarevac je već naviklo svoje sugrađane na društvenu odgovornost preduzeća. Pored toga što preduzeće pomaže simboličnim donacijama brojna udruženja iz oblasti sporta, zdravstva i socijalne zaštite, građanima je poznato da je pre dve godine uređena stara poznata česma kod pijace „Krug“, a prošle godine postavljene dve Klupe za mame i bebe na dečijem igralištu kod Centra za Kulturu i u Ergeli Ljubičevo.

Foto: JKP “Parking servis”

Ove godine Parking servis je sproveo novu akciju, to je akcija BEBI PARKING MESTO. U pitanju su rezervisana parking mesta za roditelje naših najmlađih sugrađana, beba do godinu dana. Naime, ova akcija podrazumeva da svi roditelji dece do godinu dana, uz adekvatnu nalepnicu koju dobijaju u prostorijama „Parking servisa“, vidno istaknutu na prednjem vetrobranskom staklu, stiču pravo da besplatno parkiraju na rezervisanim Bebi parking mestima.

Foto: JKP “Parking servis”

Za sada su rezervisana Bebi parking mesta obeležena na dve lokacije u gradu, ispred vrtića „Pčelica“ jedno mesto i u ulici Jovana Šerbanovića ispred Dečijeg dispanzera dva mesta. Ove dve lokacije su najpotrebnije roditeljima novorođenčadi, a ako akcija bude zaživela, planira se da broj rezervisanih Bebi parking mesta vremenom i povećava. Sve što je potrebno jeste da jedan roditelj podnese zahtev u prostorijama Preduzeća u ulici Voje Dulića 28, i da ponese na uvid Izvod iz matične knjige rođenih za bebu, svoju ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu. Nakon podnetog zahteva, roditelj dobija nalepnicu koju je potrebno da vidno istakne na prednjem vetrobranskom staklu, i tako stiče pravo da besplatno parkira na rezervisanim Bebi parking mestima.

Foto: JKP “Parking servis”

JKP „Parking servis“ Požarevac će nastojati da u svom radu ima što više ovakvih akcija, jer mi i jesmo osnovani da budemo na usluzi građanima, navodi se u saopštenju za medije.

KOMENTARIŠI