Arno Gujon počasni vitez 55. Ljubičevskih konjičkih igara

Arno Gujon počasni vitez 55. Ljubičevskih konjičkih igara

Organizacioni odbor 55. Ljubičevskih konjičkih igara doneo je jednoglasnu odluku da se  titula počasnog viteza 55. Ljubičevskih konjičkih igara dodeljuje francuskom humanisti, osnivaču i direktoru francuske NVO „Solidarnost za Kosovo“, Arno Gujonu

Foto: Urban City

Organizacioni odbor 55. Ljubičevskih konjičkih igara doneo je jednoglasnu odluku da se  titula počasnog viteza 55. Ljubičevskih konjičkih igara dodeljuje francuskom humanisti, osnivaču i direktoru francuske NVO „Solidarnost za Kosovo“, Arno Gujonu.

POVEZANE VESTI:

Arno Gujon u Požarevcu: “Požarevac ima šmeka, što bi mladi rekli”

Smatramo da je Arno Gujon svojim delima i naporima da pomogne unesrećenima i onima koji su pretrpeli nepravdu, na najbolji način prikazao sve osobine viteza. Arno Gujon je čovek koji se bori za univerzalna načelstva pravde, istine i humanizma što je dokazao svojim delima.Njegova hrabrost da stane na stranu srpskog naroda kada je to značilo osudu određenog broja zemalja, uverila nas je da će i ova sablja i viteški plašt doći u prave ruke. Ovaj gest Ljubičevskih vitezova ima za cilj da podstakne i ostale plemenite ljude da pođu putem koji ponosno korača Arno Gujon, navodi se u saopštenju.

KOMENTARIŠI