Atletska trka ”Homoljski motivi” u Kučevu

Atletska trka ”Homoljski motivi” u Kučevu

Prijavljeno je više od 200 takmičara iz naše zemlje i okruženja

U subotu u 12,00 počinje 2. Atletska trka ”Homoljski motivi” u Kučevu. Start je ispred hotela ”Rudnik”. Prijavljeno je više od 200 takmičara iz naše zemlje i okruženja iz najjboljih klubova (AK Novi Pazar, AK Hajduk, AK Crvena Zvezda, AK Maraton tim Požarevac,…)
Pre trke, u 10,00 u Svečanoj sali opštine Kučevo predstavnici Ministarstva omladine i sporta dodeliće školama i predškolskim ustanovama sportsku opremu i rekvizite koje je nabavio Sportski savez opštine i Savez za školski sport Kučevo.

Tri prvoplasirana takmičara seniora, u muškoj i ženskoj konkurenciji, dobiće novčane nagrade u iznosu od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara. Svi koji žele da učestvuju u ovoj trci, drugoj po redu, treba da se jave organizatoru – Atletskom klubu Kučevo.

Promoter i učesnik trke biće Darko Živanović, učesnik Olimpijade u Londonu u disciplini maraton, višestruki pobednik Srbije u krosu i 3.000 metara sa preprekama.

Specijalni gosti i učesnici trke biće Olivera Jevtić, naša proslavljena atletičarka i učesnica tri Olimpijade i Stenli Kipruto, proslavljeni atletičar iz Kenije. Voditelj manifestacije biće Radoslav Rale Simić, sportski komentator RTS-a.

KOMENTARIŠI