Atletska trka u Kučevu 26. maja

Atletska trka u Kučevu 26. maja

Promoter i učesnik trke biće Darko Živanović, učesnik Olimpijade u Londonu u disciplini maraton, višestruki pobednik Srbije u krosu i 3.000 metara sa preprekama

U Kučevu se 26. maja održava atletska trka “Homoljski motivi”, u okviru istoimene manifestacije, na stazi dugoj 10 kilometara, u kojoj učestvuju i profesionalci i rekreativci.

Start trke je ispred hotela “Rudnik”, koji će biti i krajnji cilj za sve učesnike, nakon kružne putanje preko Ulice svetog Save.

Tri prvoplasirana takmičara seniora, u muškoj i ženskoj konkurenciji, dobiće novčane nagrade u iznosu od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara. Svi koji žele da učestvuju u ovoj trci, drugoj po redu, treba da se jave organizatoru – Atletskom klubu Kučevo.

Promoter i učesnik trke biće Darko Živanović, učesnik Olimpijade u Londonu u disciplini maraton, višestruki pobednik Srbije u krosu i 3.000 metara sa preprekama.

Specijalni gosti i učesnici trke biće Olivera Jevtić, naša proslavljena atletičarka i učesnica tri Olimpijade i Stenli Kipruto, proslavljeni atletičar iz Kenije. Voditelj manifestacije biće Radoslav Rale Simić, sportski komentator RTS-a.

KOMENTARIŠI