Bruno Langer, Atomsko Sklonište: Požarevac čuva URBANU kulturu

Bruno Langer, Atomsko Sklonište: Požarevac čuva URBANU kulturu

U subotu, 25. avgusta, neki minut posle 23 časa na Trgu oslobođenja u Požarevcu dvočasovni koncert održala je grupa Atomsko sklonište

Foto: Urban City

U subotu, 25. avgusta, neki minut posle 23 časa na Trgu oslobođenja u Požarevcu dvočasovni koncert održala je grupa Atomsko sklonište.

Foto: Urban City

I ove godine u okviru Ljubičevskih konjičkih igara, Požarevljani i gosti našeg grada imaju mogućnosti da uživaju u dobrim koncertima.

Foto: Urban City

Oko 21 čas, Požarevljani, grupa Divert prvi put je nastupila na Trgu oslobođenja od svog osnivanja, a od samog početka nastupa koji je trajao oko sat vremena, naznačili su da neće štedeti instrumente.

Foto: DIVERT
Foto: Urban City

Zadovoljni nastupom i reakcijama brojnih obožavatelja preselili su se u publiku i pozdravili sledeće izvođače, Tribute band RHCP, Ritam, Sex i Ja.

Foto: Urban City

Bend je oduševio publiku koja se zagrevala za zvezde večeri velikim hitovima RHCP kao što su Otherside, Californication, Under The Bridge, Give It Away, Cant Stop, Dani California i brojnim hitovima iz fenomenalne karijere benda iz Los Anđelesa.

Foto: Urban City

Kao što smo i najavljivali, oko 23 časa na binu su se uz brojne ovacije “gladne” požarevačke publike pojavili Atomsko sklonište. Publika je uživala u dvočasovnom nastupu, a kao što je i očekivano, najveće ovacije i oduševljenje bilo je uz pesme “Treba imat dušu” i “Ovo je vreme paklenih vozača”, koje su oduševile naročito bajkere koji su ovaj nastup pratili u velikom broju.

Foto: Urban City

Na samom kraju koncerta u kratkom intervjuu za Urban City, Bruno Langer, frontmen “Atomaca” rekao je slušajući naš program u Caffe-u Grad pre samog nastupa da će slušaoci propustiti mnogo toga ako ne slušaju naš program i ujedno pozdravio sve naše slušaoce i sve one koji prate najčitaniji web portal u Požarevcu i okolini.

Foto: Urban City

Langer je za Urban City još rekao da je ovim koncertom, kao i programom cele večeri Grad Požarevac održao urbanu kulturu u gradu.

U nastavku programa 55. LjKI očekuju nas koncerti Željka Vasića, Vlatka Stefanovskog, Željka Joksimovića i Bilje Krstić.

Foto: Urban City

KOMENTARIŠI