Automobilista iz Krepoljina vicešampion u državi i regionu

Automobilista iz Krepoljina vicešampion u državi i regionu

Da ulaganja u sport opštine Žagubica kroz mnogobrojna sportska udruženja nisu uzaludna i da njihovi članovi itekako zaslužuju pažnju, najbolje potvrđuju rezultatima koje postižu.

Ovoga puta veliki respect za člana Automobilsko sportskog udruženja “Homolje – reli tim” iz Krepoljina, koji je na nedavno održanom međunarodnom sajmu sporta u Beogradu, poneo vicešampionsku titulu u automobilizmu. Na sajmu su predstavljeni najbolji u svim sportovima u 2019.godini, a izuzetan rezultat ostvario je, zauzevši jednu od vodećih pozicija srpskog i međunarodnog automobilizma, 21-jednogodišnjak iz Krepoljina, član “Homolje-reli tima” iz ovog mesta.

Skroman u izjavama, ali lavljeg srca dok je za upravljačem automobila na relijima, Nenad Kolarević, član “Homolje-reli tim” Krepoljin, brzo je privukao pažnju publike i stručno mišljenje žirija, i brzo ostvario ogroman uspeh. Brzina je ipak, kako ističe ovaj reli vozač – za teren, a ne ulicu, te poziva sve zainteresovane dobre vozače da se pridruže ovom sportskom udruženju, da brzu vožnju pokažu na pravim brdskim reli stazama, a ne na gradskim ulicama.

KOMENTARIŠI