Zbog bogatstva termomineralnih voda i raznovrsnih sadržaja, Lukovska i Prolom banja i u vreme epidemije popunjavaju većinu svojih kapaciteta. Rad su organizovali u skladu sa najnovijim merama kako bi se zaštitili i gosti i zaposleni.

U Prolom i Lukovskoj Banji trenutno boravi više stotina gostiju. Smeštajni kapaciteti popunjeni su u skladu sa propisanim merama zaštite od koronavirusa.

U vikendu za nama dodatno su sprovedene nove mere o radu restorana i velnes sadržaja.

“U Prolom Banji odgovorno i organizovano poštujemo sve mere kako bi svi naši gosti bili zaštićeni i bezbedni. Od petka, od 17 časova i tokom celog vikenda u skladu sa najnovijim merama nije bilo gostiju sa strane, već su svi sadržaji bili namenjeni isključivo gostima koji se već nalaze u hotelu “Radan”, kaže Marina Cvretković iz Prolom Banje.

“U samom hotelu su sve mere preduzete u skladu sa preporukama, tako da se poštuje distanca. Svi gosti, kao i naši zaposleni nose maske. Vrši se redovna dezinfekcija svih prostorija, tako da gosti mogu da uživaju u svim potencijalima Lukovske Banje.”, kaže Marko Gašić iz Lukovske Banje.

U skladu sa situacijom, menjaju se i navike gostiju, a ponuda prilagođava maksimalnim merama zaštite. Tako će i predstojeći novogodišnji praznici ovog puta izgledati drugačije od ustaljenih proslava uz muziku i slavlje u restoranu.

“Planiramo i da na jedan odmeren način obeležimo i novogodišnje i Božićne praznike. U ponudi je velnes program koji podrazumeva korišćenje bazena, spa centra, bazar na otvorenom, novogodišnju šetnju, tako da će to biti porodični, drugačiji, ali odmeren, u skladu sa svim merama, bezbedan doček”, kaže Marina Cvetković.

Za razliku od prethodnih godina, ove će boraviti uglavnom domaći gosti, među kojima je sve više mladih i porodica sa malom decom, jer su banjski sadržaji u potpunosti prilagođeni njima.

KOMENTARIŠI