Detalji samoubistva u Požarevcu: Zbog mogućnosti da će ostati nepokretan skočio kroz...

Detalji samoubistva u Požarevcu: Zbog mogućnosti da će ostati nepokretan skočio kroz prozor?

Lekari su pokušali da ga reanimiraju, međutim, u tome nisu uspeli

Saša Ilić (43) iz Brežana kod Požarevca ubio se kad je skočio s drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu, u kojoj su se lekari borili da ga spasu, pošto je nedelju dana ranije već jednom sebi pokušao da oduzme život pištoljem za ubijanje životinja.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek se ubio jer je od lekara saznao da postoji mogućnost da će zbog bolesti ostati nepokretan.

– Saša je dugo imao zdravstvenih problema, a kada su mu lekari rekli da će zbog problema s kičmom najverovatnije ostati nepokretan, pao je u depresiju. Verujem da nije želeo nikome da bude na teretu. Prvi put je pokušao da se ubije sredinom meseca.

– Pucao je u sebe pištoljem za ubijanje stoke. Srećom, ostao je živ, pa je prevezen u bolnicu, gde su se lekari borili da ga spasu. Međutim, čim se posle nedelju dana donekle oporavio, otvorio je prozor u bolnici i skočio sa oko deset metara visine na pločnik – rekao je za beogradske medije jedan od meštana sela Brežane kod Požarevca.

Kako je tokom istrage utvrđeno, Ilić se u noći između 19. i 20. oktobra iskrao sa odeljenja hirurgije, otišao na drugi sprat, otvorio prozor i skočio. Pri padu je zadobio povrede lobanje i prelom desne ruke.

Lekari su pokušali da ga reanimiraju, međutim, u tome nisu uspeli. Inače, Iliću su roditelji ranije preminuli, a imao je suprugu i sestru.

KOMENTARIŠI