PODELI

„Elektroprivreda Srbije“ će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Prijava stanja na teritoriji ED Požarevac vrši se putem mejla prijavastanja.kg@eps.rs ili na telefone 012/213054 i 012/223455 radnim danima od 7 do 12 casova. Potrošači sa cele teritorije ED Požarevac potrebno je da pored očitanog stanja sa brojila dostave i ed broj koji mogu naći u gornjem levom uglu prve strane računa.

EPS apeluje na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije.

KOMENTARIŠI