EXIT svoj 18. rođendan slavi uz nove stikere dostupne za preko milijardu...

EXIT svoj 18. rođendan slavi uz nove stikere dostupne za preko milijardu Viber korisnika!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (12-15. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 6.990 dinara što je čak 50% popusta u odnosu na finalnu, još samo do ponedeljka, 2. jula do kraja dana ili do kraja zaliha

Za svoj osamnaesti rođendan koji se tradicionalno obeležava 29. juna, već treću godinu zaredom EXIT poklanja besplatne Viber stikere u saradnji sa najpopularnijom komunikacijskom aplikacijom u regionu! EXIT, kao prvi festival u svetu koji je izbacio svoje Viber stikere, danas se po broju od preko 1,1 milion fanova na ovoj komunikacijskoj platformi, nalazi u društvu najvećih svetskih brendova kao što su FC Barcelona ili Coca-Cola, a u našem regionu je bez premca u odnosu na druge popularne brendove kao što su sportski klubovi, telekomunikacijski provajderi i drugi. Ove godine, stikera je više nego ikad pre, pa će čak 34 neodoljive kombinacije fotografija i ilustracija biti dostupni za preko milijardu Viber korisnika širom sveta! Da će ove godine EXIT stikeri biti još popularniji nego pre, najbolje govore statistike iz prethodnih godina, kada je preko tri miliona korisnika iz čak 174 zemlje sveta preuzelo sve dosadašnje stikere i poslalo ih preko 30 miliona puta!

Viber stikeri su preuzimani i korišćeni u nekim veoma egzotičnim destinacijama kao što su Fiji ili Solomonska ostrva, dok se najveći broj fanova izvan Balkana nalazi u Rusiji, Velikoj Britaniji, Ukrajini i Austriji. Svi oni od danas mogu i da se direktno na Viberu obrate novom virtuelnom EXIT pomoćniku od kojeg uvek mogu da saznaju sve korisne informacije vezane za festival, kao što su kako najlakše do ulaznice, koje su najnovije vesti, a tokom festivala mogu uvek da provere satnicu nastupa, te pogledaju mapu sa preko 40 zona i muzičkih bina. EXIT pomoćnik na Viberu omogućuje fanovima i da brzo pronađu i podele neke od brojnih video, audio i foto sadržaja sa svojim prijateljima i tako se pripreme za ovogodišnje festivalsko izdanje. EXIT stikeri za Viber na srpskom jeziku nalaze se na https://vb.me/exitstickers2018rs , a njhova verzija na engleskom može se takođe preuzeti na https://vb.me/exitstickers2018en. Razgovor sa EXIT pomoćnikom za Viber započnite već danas na https://vb.me/exitfestbot2018 .

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Guy Gerber, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

EXIT ulaznice po super ceni još samo do 2. jula – ušteda čak 50%!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (12-15. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 6.990 dinara što je čak 50% popusta u odnosu na finalnu, još samo do ponedeljka, 2. jula do kraja dana ili do kraja zaliha, imajući u vidu da je kontigent ulaznica po ovoj ceni ograničen! Za one koji planiraju da provedu tek jednu od svih četiri noći na tvrđavi, u prodaji je i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po aktuelnim cenama od 2.990 za četvrtak 12. jul, 2.590 za petak 13. jul, 2.990 za subotu 14. jul i 3.390 dinara za nedelju 15. jul. Ulaznice se prodaju  onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.  

KOMENTARIŠI