Exitov panel „Svesna sexualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

Exitov panel „Svesna sexualnost“ progovara o brojnim intimnim i tabu temama

Exitova platforma „R:evolucija svesti“ panelom će pod nazivom „Svesna seksualnost“ („Conscious Sexuality“) u četvrtak 3. juna u 20:00 otvoriti uzbudljivo i dosad neobrađeno polje diskusija i učenja. 

Skoro pola miliona ljudi pratilo je dosadašnja okupljanja, a ovaj, sedmi po redu panel, kroz brojne intimne i tabu teme staviće fokus na seksualnu energiju, taj apsolutni i nepresušni izvor kreativnosti koji ima moć da stvori najveće čudo od svih – život. 

Učesnici panela biće: 

Jordan Gray – Jordan je jedan od najcenjenijih trenera za seks i veze, s angažovanom publikom od preko 80 miliona čitalaca širom sveta. Jedan je od najprodavanijih autora na tom polju, i objavljivao je u medijima kao što su Vogue, Forbes, Cosmo, Self, The New York Times i mnogi drugi.

Triambika Ma Vive – Triambika vodi seminare posvećene seksualnosti širom sveta i pruža somatsko lečenje i mentorstvo za emocionalno i seksualno osnaživanje.

Buster Radvik – sertifikovani senzorimotorni psihoterapeut u privatnoj praksi. Specijalizovao se za individualnu, terapiju za parove i grupe u traumi, kao i za pitanja povezana s intimom, seksom i vezama.

Moderatorka panela biće Una Senić, seritfikovana Kundalini Yoga učiteljica, poznata voditeljka, reporterkanovinarka, muzičarka, i koautorka knjige „Balkan Tango With New Idea Woman“.

Panel „Svesna seksualnost“ otkriće kako moćnu seksualnu energiju iskoristiti za transformisanje i značajno poboljšanje svakog aspekta života – mentalno i fizičko zdravlje, odnose sa sobom i drugima, kreativno izražavanje i ukupnu sreću i dobrobit. Naučiće nas kako da povećamo životnu snagu da bismo ostali mladi, i bili zdraviji nego ikada ranije, kako da negujemo samopouzdanje u svakodnevnom životu, kako da volimo i prihvatimo svoje telo i sebe u potpunosti, i kako da iskoristimo ovu energiju da bismo živeli bogat, ispunjen život. Ovaj panel takođe će ponuditi seksualnom životu krajnju nadogradnju, povećavajući potencijal za zadovoljstvo, povećavajući uživanje i sposobnost duboke intimnosti.

Uobičajna vrednost ovakve edukacije  u svetu iznosi više stotina dolara, ali Exitova platforma donosi je domaćoj javnosti bez naplate, samo uz prethodnu registraciju na Zoom linku.

KOMENTARIŠI