Foto: Urban City

Radovi na investiciji u ovom delu Požarevca “teškoj” oko 30,5 miliona dinara počeli su pre pedesetak dana, a trenutno su u toku završni radovi u naselju “Đura Jakšić”.

FINIŠ radova u "Đuri", popločavanje se nastavlja desnom stranom Čede Vasovića 1
Foto: Urban City

U toku je popločavanje poslednje površine ispred zgrade broj 14, a ono što je preostalo da se uradi je uređenje nezavršenih parking mesta, zelene površine i dečijeg igrališta, što se tiče ovog dela radova u naselju “Đura Jakšić”.

FINIŠ radova u "Đuri", popločavanje se nastavlja desnom stranom Čede Vasovića 2
Foto: Urban City

Radovi su uporedo za završetkom ovih nastavljeni desnom stranom Čede Vasovića, gde će takođe biti izvšena kompletna rekonstrukcija trotoara sa popločavanjem i parking mestima sve do Nevesinjske ulice.

FINIŠ radova u "Đuri", popločavanje se nastavlja desnom stranom Čede Vasovića 3
Foto: Urban City

Ranije su postavljeni novi stubovi ulične rasvete u LED tehnologiji, a veći deo od ukupno njih 76 trebalo bi da zavetle sutra uveče.

FINIŠ radova u "Đuri", popločavanje se nastavlja desnom stranom Čede Vasovića 4
Foto: Urban City

Podsećamo da zbog radova na niskonaponskoj mreži i zameni starih metalnih stubova u petak, 09.08.2019. od 8h do 12h u ulici Čede Vasovića od Vardarske do ulice Sime Simića neće biti električne energije.

FINIŠ radova u "Đuri", popločavanje se nastavlja desnom stranom Čede Vasovića 5
Foto: Urban City

Kompletni radovi bi trebalo da budu završeni do kraja avgusta ove godine, koji podrazumevaju radove do ukrštanja sa Nevesinjskom ulicom.

FINIŠ radova u "Đuri", popločavanje se nastavlja desnom stranom Čede Vasovića 6
Foto: Urban City

KOMENTARIŠI