Photo: Urban City // A.K.

Gradonačelnik Grada Požarevca, Saša Pavlović, direktor preduzeća RIO i predstavnici kompanije ”Bambi” zasadili su sadnice drveća na potezu iza Bambi parka, gde je planirana izgradnja Atletskog stadiona.

Ivan Jovanović, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Bambi, izjavio je da je ova kompanija donirala Gradu Požarevcu 300 sadnica drveća, među kojima ima i tuja, sibirskog bresta, borova….

Photo: Urban City // A.K.

Podsetio je da su to trogodišnje sadnice, koje će u tom vremenskom periodu dostići visinu od 4-5m, i da će tek tada ovaj potez dobiti prve oblike parka.

Jovanović je izjavio da ova kompanija ima izvanrednu komunikaciju sa čelnicima Grada, da je Bambi žila kucavica Grada po kome smo poznati kako u zemlji, tako i van njenih granica, i ova donacija je samo deo zahvalnosti zajednici u kojoj Bambi posluje. Izjavio je takođe da ova donacija nikako nije kraj saradnje, i da se kao kompanija spremaju za nove projekte kojima će pomoći Požarevcu.

Photo: Urban City // A.K.

Gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović se u svojoj izjavi zahvalio kompaniji Bambi što je još jednom pokazala da je društveno odgovorna firma, i značajan prijatelj i partner Grada Požarevca, i naglasio da je ovo samo početak oplemenjivanja ovog prostora, i da zajedno sa Bambijem već uveliko rade na zajedničkim projektima koji se tiču prostora Bambi parka, kako bi ovaj prostor vratio jedan stari sjaj.

KOMENTARIŠI