Gradonačelnik obišao radove u ulicama Avrama Trifunovića, Vranjska, 25. Maj i Jugovićeva

Gradonačelnik obišao radove u ulicama Avrama Trifunovića, Vranjska, 25. Maj i Jugovićeva

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je radove na nekoliko lokacija u gradu.

U Mesnoj zajednici “Gornja Mala” odbornik Stanoje Đorđević rekao je da je u poslednje 3 godine u ovoj Mesnoj zajednici asfaltirano preko 15 ulica, a iznos radova je bio preko 100.000.000 dinara.

Foto: Urban City

Završena je ulica Avrama Trifunovića u dužini od 363 metara, a radovi su iznosili 5.462.000 dinara.

Foto: Urban City

Radovi u Vranjskoj ulici su iznose 3.942.000 dinara, a biće urađeno 280 metara ulice. Ulica 25. Maja je u izgradnji u ukupnoj dužini od 280 metara, a radovi će iznositi 2.890.000 dinara.

Foto: Urban City

Gradonačelnik je u razgovoru sa meštanima video koji su to još problemi koji postoje u ovoj mesnoj zajednici.

Nakon obilaska pomenutih ulica u Mesnoj zajednici “Gornja Mala” gradonačelnik je obišao Mesnu zajednicu “Bulevar”, gde su radovi u Jugovićevoj ulici u toku.

Foto: Urban City

Radi se na pomeranju električnih bandera i pripremanja ulice za rekonstrukciju trotoara i kolovoza sa svim priključnim instalacijama koje treba da prođu kroz ovu ulicu.

Foto: Urban City

Gradonačelnik je rekao da se radovi izvode u jednom delu Jugovićeve ulice u dužini od 400 metara, da će pokrivenost asfaltom biti na 2.800 kvadratnih metara, trotoari će biti na površini od 1.500 metara kvadratnih, a ukupna investicija Jugovićeve ulice iznosiće 18.000.000 dinara i ovaj deo ulice imaće širinu od 6 metara kolovoza.

Foto: Urban City

Pored gradonačelnika radove su obišli i zamenik gradonačelnika Saša Pavlović, predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić, član gradskog veća zadužen za saobraćaj i komunalnu infrastrukturu Dalibor Miljković kao i Dragan Kostić pomoćnik gradonačelnika.

Foto: Urban City

KOMENTARIŠI