Humanitarni gest za zaposlene na Infektivnom odeljenju požarevačke bolnice

Humanitarni gest za zaposlene na Infektivnom odeljenju požarevačke bolnice

Foto: Grad Požarevac

Živorad Đurić „Žića  Maradona“ danas je donirao novčana sredstva za zaposlene na Infektivnom odeljenju požarevačke bolnice.

Razlog za taj čin je kako kaže Žića Maradona njihova humanost, one ostavljaju svoju decu i porodicu kući, kako bi došle na posao i pomogle svojim sugrađanima. Pored zaposlenih u infektivnom delu požarevačke bolnice, Žića je donirao sredstva i volonterima Crvenog krsta.

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović se ovom prilikom zahvalio Žići Maradoni na još jednom humanom gestu upućenom ka gradu Požarevcu.

Bane Spasović

Spasović je rekao da mu je izuzetno drago što je pomoć upućena medicinskom osoblju i volonterima crvenog krsta koji daju veliki doprinos u borbi protiv korona virusa. On je još jednom apelovao na sve građane da postupaju po upustvima Štaba za vanredne situacije grada Požarevca i Vlade Republike Srbije.

dr Danko Nikolić

Direktor Bolnice dr Danko Nikolić se ovom prilikom zahvalio na humanom gestu Živoradu Đuriću i dodao je da se dosta ljudi javilo da pomogne ovu zdravstenu ustanovu i da očekuje da će ih biti još. Dr Nikolić je još rekao da će biti zvanično objavljeno ko je sve pomogao bolnicu u ovom periodu borbe protiv korona virusa.

 

8 KOMENTARA

  1. Ajde sad neki “veliki” pozarevacki preduzetnik da nastavi ovo osim da se vozikaju po gradu jer trenutno da zvacu kasicice po kaficima ne mogu…

    • Imas mnogo para a nemas koronu,smekeru ti nisi u fazonu. Samo se salim,ali u sali se i istina nekad krije….Budi human nije korona virus vec je virus koji trebamo siriti da danas kada je najteze pomognemo , bolnicama,crvenom krstu i njihovim volonterima,komsijama koji tesko zive,deci koja nemaju uslove za normalan zivot…Rzmisli smekeru, veruj mi nije tesko biti human,mnogo je teze onima koji ocekuju tvoju pomoc,mozda ce i tebi nekada zatrebati gde je novcem ne mozes kupiti,,,Tvoj grad,moj grad,nas grad ,,,JE DANAS SRBIJA,,, Human Zica Maradona

  2. Svaka čast.
    Al zašto samo fotka hradonačelnoka i direktora? . Valjda donatora treba da predstavite čitaocima

KOMENTARIŠI