Jeremić: Laž je da su raspuštena četiri odbora Narodne stranke

Jeremić: Laž je da su raspuštena četiri odbora Narodne stranke

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić demantovao je danas medijske navode da su raspuštena četiri opštinska odbora te stranke zbog “podrške” predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu.

Reagujući na navode dnevnog lista Danas, Jeremić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je raspušten samo jedan odbor i to zbog nepoštovanja unutarstranačke procedure.

“Svi ostali odbori i povereništva Narodne stranke, a ima ih više od 100 u Srbiji, i dalje su u punoj funkciji. Ponosan sam na učinak Narodne stranke i na naš doprinos zajedničkoj borbi protiv autokratskog režima na prethodnim izborima”, rekao je Jeremić na konferenciji za novinare.

Kazao je i da je “svaka insinuacija da Narodna stranka nije bezrezervno podržala Zdravka Ponoša, čista uvreda”.

“Listu Danas je podmetnuta lažna informacija i žao mi je zbog toga. Članovi Narodne stranke su širom Srbije skupljali potpise, učestvovali u kampanji svim srcem i branili glasove naše koalicije i predsedničkog kandidata, koga je Narodna stranka podržala, uprkos tome što ga je jednostrano nametnuo Dragan Djilas, kako bismo sačuvali jedinstvo opozicije”, naveo je Jeremić.

POVEZANE VESTI:

Danas: Raspušteni odbori Narodne stranke u Kostolcu i Žagubici

KOMENTARIŠI