Odeljenje za urbanizam i građevinske poslove objavilo je poziv za javnu prezentaciju Urbanističkog projekta sa idejnim rešenjem za izgradnju višeporodičnog stambenog objekta u ulici Dunavskoj br. 24-26 u Požarevcu.

Urbanistički projekat sa idejnim rešenjem je izrađen od strane samostalne radnje – biro za projektovanje, inženjering i izvođenje radova u građevinarstvu „Urbaneks“, Radulović Danijel, PR, Požarevac.

Investitor Urbanističkog projekta za izgradnju višeporodičnog stambenog objekta na je Kompanija Evrotrgovina.

Javna prezentacija urbanističkog projekta, organizovaće se u trajanju od sedam dana, odnosno počev od 20.12.2022. godine, zaključno sa 26.12.2022. godine, u kancelariji broj 216 na drugom spratu zgrade Gradske uprave Grada Požarevca, u ulici Drinskoj broj 2, u terminu od 10 do 13 časova, kao i na internet stranici Grada Požarevca Požarevca (www.pozarevac.rs).

Lice ovlašćeno za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije je Ivan Manojlović, dipl.inž.arh.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u urbanistički projekat i svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku, u toku trajanja javne prezentacije, podnesu Odeljenju za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice Gradske uprave Grada Požarevca.

Bliže informacije možete dobiti u kancelariji broj 216 zgrade Gradske uprave Grada Požarevca.

4 KOMENTARA

  1. Da li se struka malo stidi što tako puštaju da se zida na sve strane, a nijedan novi park, ma šta park, zelena površinica, parkić, nije urađen decenijama? Madžar zida do poslednjeg milimetra raspoloživog prostora, nikada u životu drvo nije posadio uz zgradu. Sve zgrade su mu iste, preslikane. Pa dokle više? Gde će ti ljudi da parkiraju automobile? Garažnih mesta nema za sve, a i vlasnike stanova uglavnom mrzi da na kraće vreme spuštaju automobile u garaže. Kako ćemo svi koračati tim istim, uskim trotoarima, koji nisu predviđeni za toliko povećanje broja stanovnika? Kako će vodovodna, kanalizaciona, toplovodna mreža sve to izgurati? Pa još kada se u te iste novoizgrađene stanove usele porodice, pa svaka peta ubaci i po kućnog ljubimca, biće divni, “ukakani” trotoari, u najavi.
    Ma ko te pita, to su pitanja za slabiće, ekologe, građane kojima je “dosadno” i “nemaju pametnija posla”. Prave muškarčine zidaju i ne osvrću se za sobom. Verovatno su čak i ponosni na sebe, i smatraju da još čine nešto dobro za “grad”.

  2. Taj Madzar pravi zgrade kao neki teletabis,Pozarevac je postao ruglo zbog njegovih identicnih zgradurina,zar je taj covek lišen svake mašte i ukusa,naruzio je grad sa onim žutim bojama kao proliv nalik na Ruske Dačije u komunističko vreme.

  3. Ma užas, samo on gradi pa tek ostali. Bruka za struku. Nije Rade kriv. Moral je kriv. On ima samo osnovnu školu, pa šta očekujete. Ni padeže nezna. Sram bilo “gradske” vlasti ili bolje reći seljačine na vlasti. Bruka za sve nas.

  4. Najružniji grad na svetu, skupila se Kurta i Murta, čak i oni koji su bili nekada revolucionari postali su indolentni, sve je lova, i sve je interes..RS, umetnik na privremenom radu u firmi kriminala..

KOMENTARIŠI