Već duže vreme razmišljate o prodaji starog automobila? Želite da pronađete idealan način kako da ga prodate havarisano vozilo za koje ne postoji nikakva moguća nada da se vrati u operativno, vozno stanje?

Bilo da želite da kupite nov model automobila ili vam je neophodan novac za neku drugu stvar, jako je važno da se informišete na koje sve načine možete zaraditi novac na starom modelu automobila. 

Kako bi vam uštedeli vreme, pripremili smo vam listu ideja kako vaš stari automobil može da vam donese dobru zaradu

#1 Prepustite otkup vozila provereno dobrim agencijama 

Svakim danom, cena starih vozila opada sve više i više i zato je najbolja moguća opcija da ga prodate što pre. Agencije koje otkupljuju Vaše automobile po najboljim mogućim cenama za otkup su pravi način za sigurnu i brzu zaradu. 

Informišite se koje su to agencije za otkup vozila koje su se izdvojile na tržištu zahvaljujući svom dugogodišnjem, odličnom poslovanju i koje će vam dati realnu procenu i ponuditi adekvatnu ponudu koju ćete, sigurno, prihvatiti bez previše razmišljanja. 

#2 Pronađite zainteresovanog kupca za vaš stari model

Uprkos mišljenju da mnogi ljudi isključivo traže da kupe automobil u perfektnom, voznom stanju, ponekad to nije slučaj. Postoje kupci koji se isključivo bave preprodajom havarisanih vozila i koji bi bili i više nego zainteresovani za vaš model starog automobila.

Najbrži način do pronalaska ovakvih kupaca jeste da date oglas na internetu gde ćete na najefikasniji način doći do onog pravog koji će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. 

Vrlo često, takav kupac će već unapred imati spreman keš za vas, a vi ćete uspeti da se oslobodite nečeg što vremenom sve više gubi na svojoj vrednosti, a pritom vam ničemu ne služi trenutno. 

#3 Prodaja auto-delova može da bude veoma isplativa 

Slupali ste auto, a popravka istog vam se nikako ne isplati? Želite što pre da nađete način kako možete da izvučete bilo kakvu korist i zaradu od nečega što, naizgled, nikome ne može da posluži? Razmislite o prodaji auto-delova. 

Na našem tržištu imate veliku mogućnost da zaradite na delovima kao što su: vodena pumpa, računar kompjutera, pumpa goriva, točkovi, leptir gasa, retrovizori, vetrobransko staklo, usisna grana, i mnogi drugi auto-delovi od kojih možete lepe pare da uzmete. 

Ukoliko ne znate kako da demontirate komponente automobila, kao ni to kako da ih dobro procenite i prodate, razmislite da angažujete profesionalce koji će vam pomoći na najadekvatniji način. 

#4 Reciklirajte svoje staro vozilo u reciklažnom centru 

Mnoge firme u Srbiji se, između ostalog, bave i reciklažom starih automobila i koji će vam ponuditi odličnu cenu za vaše havarisano vozilo. U Srbiji postoji nekoliko ovlašćenih centara za reciklažu automobila koji se bave ovom vrstom posla.

Oni su, između ostalog, odgovorni za rasklapanje i recikliranje starih automobila u skladu sa zakonom koji je trenutno na snazi, a koji se odnosi konkretno na ovu oblast. Važno je da vaše staro vozilo poseduje sve delove i da je registrovano kako bi mogao da se preda u reciklažni centar. 

U našoj zemlji je moguće reciklirati više od 80% od ukupne mase automobila. Dotrajala vozila se odvoze u reciklažne centre, jer su nebezbedni za vožnju ili potpuno neupotrebljivi. Iako zarada ovim putem nije najbolja moguća, često je dobra opcija ako ništa drugo ne uspete da uradite sa vašim starim vozilom.

Pronađite najefikasniji način za prodaju vašeg vozila 

Bilo da želite što bolje da zaradite ili što pre da se otarasite vašeg starog vozila, pronađite onaj način koji vama najviše odgovara i koji vam se najviše isplati za ono što želite. 

Opcije su razne, a na vama je samo da budete uporni i snalažljivi prilikom prodaje vašeg havarisanog vozila. 

KOMENTARIŠI