Čak se petoro požarevačkih karatista našlo na spisku najuspešnijih i priznanja su pripala Tini Nikolić u konkurenciji pionira, Luki Gomiršek u konkurenciji kadeta, Ivi Rajić u kategoriji juniorki, Filipu Vladiću kao najuspešnijem junioru i  u izuzetno jakoj konkurenciji, Marku Periću – najboljem senioru.

Sa ponosom ističemo da je Karate Klub „ Požarevac 92 „ poneo pehar kao najuspešniji klub u 2016.godini. II mesto je pripalo karatistima iz Novog Pazara, III – Smedereva, IV – Požege i V – Novog Beograda.

fb_img_1482006297563Požarevački karatisti ponešeni sjajnom energijom i atmosferom u ekipi koja se stvorila nakon proglašenja najboljih,  ostvarili su  fantastične nastupe na samom turniru osvojivši ukupno 17 – zlatnih, 19 – srebrnih i 18 – bronzanih medalja i u svoj grad doneli još jedan pehar, specijalni trofej „Čačanski Pobednik“  koji im je pripao za I mesto u generalnom plasmanu.

Zlatne medalje su osvojili: David Nešić, Relja Živanović, Jelena Velimirović, Tina Nikolić, Ilija Nikolić, Dejana Adamović, Luka Jovanović, Veljko Lođinović, Marko Perić u teškoj i apslutnoj kategoriji, Nemanja Čarapić, Filip Vladić u konkurenciji junior i seniora, Luka Gomiršek, Iva Rajić  u lakoj i apsolutnoj kategoriji i Janko Rajić.

Srebrne medalje su osvojili:  Miloš Stojanović, Anita Jablanović, Luka Miloradović, Natalija Perić, Jelena Miletić, Mija Zenković, Aleksandar Prljinčević, Marko Nikolić, Natalija Milošević, Jovan Jovanović, Petar Barlov, Staša Janković, Aleksandar Antanasijević  u teškoj i apsolutnoj kategoriji, Filip Milošević, Nemanja Čarapić u apsolutnoj kategoriji, Luka Gomiršek u apsolutnoj kategoriji i Anđela Vasić  u teškoj i apsolutnoj kategoriji.

Bronzane medalje su osvojili: Ognjen Stokić, Nemanja Jablanović, Pavle Glušica, Maša Ristić, Luka Šivčić, Monika Cojkić, Luka Cojkić, Petar Avdalović, Ana Avdalović,  Vuk Ružić, Julija Ristić, Matija Joković, Miljana Paunović u teškoj i apsolutnoj kategoriji, Lenka Rajić, Nemanja Cvijović, Janko Rajić i Veljko Lođinović u apsolutnoj kategoriji.

KOMENTARIŠI