Masovni problem sa ekranima Samsung Galaxy S8 telefona

Masovni problem sa ekranima Samsung Galaxy S8 telefona

Sećanja na debakl sa samozapaljivanjem Galaxy Note 7 telefona su još sveža. Samsungu definitivno ne treba nova afera, a izgleda kako je jedna u povoju.

Južna Koreja je Samsungovo domaće tržište i na njemu se Galaxy S8 već isporučuje. Nije poznata informacija koliko Galaxy S8 uređaje je već isporučeno, ali pojedini korisnici se žale kako njihovi telefoni imaju problema sa ekranima, odnosno da čitavi ekrani ili pojedini delova ekrana imaju crvenu boju.

I dok se pojedini korisnici žale kako su određeni dijelovi ekrana više crveni od drugih, pobijajući Samsungovu izjavu kojom je reagovao na te informacije. Naime, iz Samsunga su poručili kako je to stvar podešavanja, a ne defekt. Ali pojedini korisnici su izjavili da su im zamienili telefone prilikom reklamacije, tako da razvoj događaja djeluje identično kao Samsungovo odbijanje da prihvati kako Galaxy Note 7 ima problema sa baterijama, pre nego što je debakl eskalirao.galaxy-s8-crveni-ekran-02

Ima li Samsung snage da preživi još jedan debakl globalnih razmera bez gubljenja tržišnog udjela? Iskreno, nadamo se da su ovo samo poteškoće u početku proizvodnje i da Samsung neće ponovo proći kroz sličan scenario iz druge polovine prošle godine.

KOMENTARIŠI