Foto: A.R. Video screenshot

Jedna od najčitanijih vesti na našem portalu tokom juna meseca sa preko 40.000 pregleda, bila je jučerašnja vest sa naslovom “Neverovatna scena u centru Požarevca: Kontejner kao prikolica“.

Redakcija Urban City Radija došla je do vozača “forda” i priključnog vozila – kontejnera. Do njega je došla i policija.

“Ja sam vozio “forda”, to je moj auto i vodi se na mene i tačno je da je ludo i da ne može biti luđe, priča za Urban City vozač “forda”.

Zovem se Miroslav Milošević, a nadimak mi je Mile, u gradu sam poznat i kao profesionalni fotograf, a moje slike sam reklamirao ovom reklamom: LUDE SLIKE OD LUDOG MILETA!!!, dodaje Miroslav.

“Inače kontejner je bio privatno vlasništvo, pa sam ga kao takvog vozio kroz grad ka periferiji gde otkupljuju gvožđe, a gde me je sustigla policija radi provere, jer su se usijali telefoni da je neko ukrao kontejner usred bela dana, objašnjava za Urban City Mile.

“Pošto su se uverili da kontejner nije ukraden, a znaju me lično, jedan od policajaca se nasmejao i rekao onako više u šali da sam sve lud na šta sam ja odgovorio:”Pa da sam pametan, nadimak bi mi bio “Pametni Mile”. Inače ceo grad me zna po nadimku “Ludi Mile”, objašnjava on za naš portal.

POVEZANE VESTI

Neverovatna scena u centru Požarevca: Kontejner kao prikolica

 

KOMENTARIŠI