„Morčiba“ objavila album pred „Arsenal fest“ u Kragujevcu

„Morčiba“ objavila album pred „Arsenal fest“ u Kragujevcu

„Morčiba“ je od osnivanja, 1995. godine, prodala više od deset miliona primeraka svojih albuma

Foto: Arsenal fest

Legendarna trip hop grupa „Morčiba“, koju očekuje nastup 23. juna na „Arsenal festu“, upravo je objavila novi, deveti album “Blaze Away”.

„Znamo da će vam se dopasti Blaze Away i ponosni smo na ovaj album. Neke od novih pesama još od marta sviramo uživo na našim koncertima, što je pravo uživanje. Uzbuđeni smo što sada pesme mogu čuti svi. A podrška obožavalaca nastavlja da nas zapanjuje!“, poručili su pevačica Skaj Edvards i gitarista Ros Godfri.

Albumu sa deset pesama prethodili su singlovi Never Undo i naslovna Blaze Away u kojoj gostuje reper Ruts Manuva, a nove stvari kao i stare hitove imaće priliku da čuje uživo naša publika 23. juna na glavnoj bini „Arsenal festa 08“ u Kragujevcu.

„Morčiba“ je od osnivanja, 1995. godine, prodala više od deset miliona primeraka svojih albuma, a poznati su po globalnim hitovima kakvi su Otherwise, Enjoy the Ride, Blindfold, Blood Like Lemonade, Over And Over, Rome Wasn’t Built In a Day

„Već smo 20 godina u poslu, a nikad nam nije trebalo ovoliko vremena da turnejom obiđemo svet. Još nalazimo obožavaoce u mestima gde nismo svirali pre. Neki su čekali dugo da nas vide, a neki tek otkrivaju našu muziku“, istakao je Edvards.

KOMENTARIŠI