Legendarna trip hop grupa „Morčiba“, koju očekuje nastup 23. juna na „Arsenal festu“, upravo je objavila novi, deveti album “Blaze Away”.

„Znamo da će vam se dopasti Blaze Away i ponosni smo na ovaj album. Neke od novih pesama još od marta sviramo uživo na našim koncertima, što je pravo uživanje. Uzbuđeni smo što sada pesme mogu čuti svi. A podrška obožavalaca nastavlja da nas zapanjuje!“, poručili su pevačica Skaj Edvards i gitarista Ros Godfri.

Albumu sa deset pesama prethodili su singlovi Never Undo i naslovna Blaze Away u kojoj gostuje reper Ruts Manuva, a nove stvari kao i stare hitove imaće priliku da čuje uživo naša publika 23. juna na glavnoj bini „Arsenal festa 08“ u Kragujevcu.

„Morčiba“ je od osnivanja, 1995. godine, prodala više od deset miliona primeraka svojih albuma, a poznati su po globalnim hitovima kakvi su Otherwise, Enjoy the Ride, Blindfold, Blood Like Lemonade, Over And Over, Rome Wasn’t Built In a Day

„Već smo 20 godina u poslu, a nikad nam nije trebalo ovoliko vremena da turnejom obiđemo svet. Još nalazimo obožavaoce u mestima gde nismo svirali pre. Neki su čekali dugo da nas vide, a neki tek otkrivaju našu muziku“, istakao je Edvards.

KOMENTARIŠI