“Mućke” se vraćaju na veliku scenu /VIDEO/

“Mućke” se vraćaju na veliku scenu /VIDEO/

Da bi ispunio poslednju želju svog oca i u znak poštovanja njegovog nasleđa, sin Džona, Džim Salivan, udružio je snage sa piscem i komičarom Polom Vajthausom da kreira potpuno nov britanski mjuzikl, na koji bi i Džon i britanska javnost bili ponosni

Ikone britanske televizijske komedije “Mućke” prave mjuzikl koji bi trebalo da bude prikazan 9. februara 2019. godine u Londonskom pozorištu “Rojal Hajmarket”.

Ovim mjuziklom biće izvedeno 20 novih pesama, koje će, prema rečima autora, dodirnuti svačije srce, ugrejati dušu i iskreno nasmejati publiku.

Umetnički izraz bio je projekat pisca Džona Salivana, koji je na njemu radio do 2011. godine, kada je iznenada preminuo.

Del boj i Rodni kao Betmen i Robin

Da bi ispunio poslednju želju svog oca i u znak poštovanja njegovog nasleđa, sin Džona, Džim Salivan, udružio je snage sa piscem i komičarom Polom Vajthausom da kreira potpuno nov britanski mjuzikl, na koji bi i Džon i britanska javnost bili ponosni.

Džim je najavio da će ovaj projekat biti nešto što dosad nije viđeno u Londonu.

Mjuzikl će kombinovati mnogo omiljenih scena iz originalnih epizoda sa novim materijalom i prikazati sve veoma voljene redovne likove iz TV serije: Rakel, Kasandra, Bojsi, Marlene, Triger, Denzil, Miki Pirs, Majk, barmen.

Takođe, nije najavljeno da će neko od prvobitnih glumaca učestvovati, jer su sada mnogo stariji od njihovih likova.

KOMENTARIŠI