U okviru panela za dodelu nagrada koji je organizovao “Deadline”, koautor serije “Better Call Saul” Piter Guld potvrdio je ono što su fanovi serije već uveliko pretpostavljali: ponovno okupljanje likova iz “Breaking Bad”.

Volter Vajt – Brajan Krenston, i Džesi Pinkmen – Aron Pol, pojaviće se u poslednjoj sezoni spin-of serije “Breaking bad”. “Vraćaju se”, rekao je Guld, iako nije precizirao koliko će uloge biti istaknute. Vest je kasnije potvrđena na Tviter nalogu “Better Call Saul”.

Iako je malo verovatno da će Krenston i Pol doprineti više od kameo pojavljivanja, oba glumca su održala bliske veze sa “Breaking Bad” svetom, tako da se činilo da je povratak uvek otvorena opcija.

S obzirom da je Volter Vajt umro u poslednjoj epizodi “Breaking Bad”, može se pretpostaviti da ćemo Voltera i Džesija videti na početku njihovih kriminalnih karijera, koji u drugoj sezoni imaju posla sa Solom Gudmanom – Bob Odenkirk. U ovom trenutku, Sol (koga glumi Džimi Mekgil) je već dobro pozicioniran u svojoj karijeri advokata kriminalaca, što je tačka koju još nije dostigao u “Better Call Saul”-u.

Fanovi primećuju da ovo nije prvi put da su Krenston i Pol ponovili svoje uloge. Pol je vodio Netfliksov “El Camino: A Breaking Bad Movie” još 2019. godine. Krenston se pojavio u tom filmu tokom produžene sekvence flešbeka.

Poslednja sezona od trinaest epizoda “Better Call Saul” podeljena je na dva dela, a prva polovina je debitovala 18. aprila. Premijera druge polovine u julu. Odenkirk obećava da će poslednja sezona biti “krvava i bolna”.

KOMENTARIŠI