Narodna stranka Požarevac: Kapilarni glasovi su i dalje u modi, više nego...

Narodna stranka Požarevac: Kapilarni glasovi su i dalje u modi, više nego ikad

Foto: Narodna stranka

-Kako je sve vidljiviji trend pada rejtinga aktuelne vlasti u svakom segmentu društva, ista je po starom oprobanom receptu posegnula za ucenama i skupljanjem takozvanih kapilarnih glasova po javnim preduzećima koja su pod njihovom kontrolom, navodi se u saopštenju  GrO Narodne stranke Požarevac.

-Imajući u vidu ovaj nezaustavljiv trend pada popularnosti, aktuelnog režima, sve više su izraženije ovakve radnje koje se golim okom mogu uočiti. Poslednji od primera takvog ophođenja bio bi i skupljanje kapilarnih glasova u Požarevcu u predškolskim ustanovama dok je slična praksa izražena i u drugim preduzećima u našoj zemlji.

Ovo samo dokazuje činjenicu da je aktuelna vlast u paranoičnom strahu od gubitka moći. U prilog ovoj tvrdnji navodimo da aktuelni režim više ne birajući sredstva koordiniranim potezima sa pozicije sile pokušava da zaplaši, uceni i primora građane da im daju svoj glas.

Obzirom da ove radnje ne daju željene rezultate na terenu, primetna je sve veća nervoza vlasti.

Narodna stranka Požarevac, najoštrije osuđuje pomenute radnje i iz tog razloga je zagovornik revanšizma, koji nakon promene vlasti mora da usledi, gde će svi oni koji su predstvljali navodno javni interes, a kojima je partijski interes bio ispred javnog, biti lustrirani, zaključuje se u saopštenju.

KOMENTARIŠI