Narodna stranka Požarevac: Prekršajni nalog zbog navodnog učestvovanja u protestima

Narodna stranka Požarevac: Prekršajni nalog zbog navodnog učestvovanja u protestima

Foto: Urban City // B.P.

-Dana 17.12.2021.god. protiv Predsednika izvršnog odbora Narodne stranke Požarevac, Bojana Todorovskog podnet je prekršajni nalog, a uručen 21.12.2021.god, zbog navodnog učestvovanja u protestima održanih 4.12.2021. god, navodi se u saopštenju Narodne stranke Požarevac koje u nastavku prenosimo u celosti.

-Sa žaljenjem konstatujemo da ovakvi pritisci od strane režima, koji je sve samo ne demokratski, nas neće zaustaviti u borbi koju kao Narodna stranka vodimo, te da ćemo biti još odlučniji.

Nakon promena uslediće revanšizam koji će se odnositi na sve one koji su sprovodili pritisak i represiju nad političkim neistomišljenicima.

Shodno ovome Predsednik izvršnog odbora je dodao: “Pozdravljam brzinu kojom su organi reda napisali prekšajni nalog i pozvao bi ih da sa istim žarom procesuiraju različite krivične prijave koje smo podneli u proteklom periodu”.

Indikativno u vezi predmetnog slučaja je to što je prekršajni nalog podnet od strane OKP-a (Odeljenja kriminalističke policije), a ne saobraćajne policije u Požarevcu. Ovim slučajem baviće se pravni tim Narodne stranke, zaključuje se u saopštenju.

KOMENTARIŠI