Novom aplikacijom lakši pristup portalu ePorezi

Novom aplikacijom lakši pristup portalu ePorezi

Na sajtu Poreske uprave može se preuzeti nova korisnička aplikacija "ePorezi" koja će omogućiti lakši pristup tom portalu.

Poreska uprava (PU) saopštila je da se od danas na sajtu te uprave može preuzeti nova korisnička aplikacija “ePorezi” koja će omogućiti lakši pristup tom portalu.

 Kako je Tanjugu rečeno u PU, nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal “ePorezi” je besplatna.

U aplikaciju su , kako su naglasili, ugrađeni svi elementi koji su neophodni korisnicima portala za nesmetan rad, pri čemu su u potpunosti očuvane sve funkcionalnosti postojećih elektronskih servisa na portalu ePorezi.

“Primena nove aplikacije kao i postupak potpisivanja poreskih prijava, znači brži i efikasniji rad portala “ePorezi”, kao i veću sigurnost u radu poreskih obveznika, odnosno korisnika portala”, reklu su u PU.

PU Srbije podseća da korisnička aplikacija “ePorezi” služi isključivo za pristup istoimenom portalu, i da je razvijena radi prevazilaženja pojedinih zastarelih tehničko-tehnoloških rešenja nastalih usled izostanka podrške softverskim dodacima kod najpopularnijih svetskih pregledača.

Aplikaciju možete preuzeti OVDE.

KOMENTARIŠI