PODELI

U klubu su ih dočekali predstavnici Skupštine kluba, treneri i stručni saradnici, kao i članovi i igrači novoosnovane škole fudbala.

Predsednik Skupštine kluba, Miroljub Nikolajević, naveo je da školu fudbala trenutno pohađa 16 dečaka pionira, ali da je klub spreman da primi i nove članove iz drugih naselja uz uslov da nisu članovi nekog drugog kluba. Škola fudbala potpuno je besplatna, a ono što je rukovodstvu u prethodnom periodu uspelo da učini, jeste da nabavi opremu neophodnu za trening pionira. Nikolajević je rekao i to da je ovaj klub najveću finansijsku i svaku drugu podršku dobio od kada je na čelu Gradske opštine Kostolac sadašnji predsednik Ivan Savić, te da se nada da će se podrška sportskim klubovima i udruženjima nastaviti i u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali i treneri, a predstavljen je i profesor fizičke kulture, Stevan Spasić, koji će od sad raditi u klubu i starati se da sve što se na treninzima radi bude primereno uzrastu i sposobnostima dečaka koji su se opredelili da treniraju fudbal.

KOMENTARIŠI