Foto: Urban City // B.P. / ilustracija

Obaveštavaju se upravnici stambenih zajednica da kako je članom 49. stav 3. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada propisano da mandat upravnika traje četiri godine, ako odlukom o izboru nije određeno kraće vreme, a po isteku vremena na koje je izabran može biti ponovo biran.

Po isteku mandata upravnika, ako nije izabran novi upravnik, on je dužan da vrši ovu funkciju još 30 dana od dana isteka mandata.

U skladu sa članom  23. i članom 49. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada  potrebno je blagovremeno  izvršiti reizbor upravnika ili izabrati novog, zapisnički to utvrditi i zapisnik uz odgovarajuću prijavu, kopiju ili očitanu ličnu kartu upravnika i dokaz o uplati administrativne takse u iznosu od 300,00 dinara dostaviti u pisarnici Gradske uprave Grada Požarevca – kancelarija broj 9, kako bi promena bila uneta u Registar stambenih zajednica.

Prijavu u odgovarajućoj formi i instrukcije za uplatu administrativne takse, kao i sve ostale informacije, možete dobiti u kancelariji broj 104. Gradske uprave Grada Požarevca, pozivom na broj telefona 012/539742 ili putem mejl adrese jjurisic@pozarevac.rs

Detaljnije na kdes.pozarevac.rs

KOMENTARIŠI