Od danas klizalište u Velikom Gradištu

Od danas klizalište u Velikom Gradištu

Foto: Urban City / B.P.

U gradskom parku u Velikom Gradištu, na poligonu malih sportova, 29. decembra, u 17 časova, predsednik opštine Dragan Milić svečano će otvoriti klizalište koje će obogatiti novogodišnje i božićne praznike, a radiće do 28. januara naredne godine.

Opština Veliko Gradište poziva građane da, uz degustaciju domaćih proizvoda udruženja žena sa teritorije opštine Veliko Gradište i crtanje po licu za najmlađe, uživaju u u klizanju na ledu.

Povodom svečanog otvaranja, od 18 časova za mališane će nastupiti Leontina Vukomanović, Deda Mraz će deliti besplatne paketiće, a u cilju promocije zdravih i ekoloških navika i povećanja zelenila u našim naseljima za buduće generacije opština Veliko Gradište je obezbedila sadnice divlje trešnje i ruža koje će biti besplatno deljene.

Klizanje i upotreba klizaljki su besplatni za sve učesnike na klizalištu, a biće otvoreno radnim danima od 17 do 22 časa i vikendom od 10 do 24 časa. Klizalište može da primi do 60 klizača po smeni, a termini su na svakih sat vremena pri čemu prednost imaju deca.

Tokom rada, na klizalištu su angažvani redari, a korisnici ga koriste na spostvenu odgovornost kao i roditelji koji su odgovorni za bezbednost svoje maloletne dece.

Ako nastupe vremenske neopgode i druge nepovoljne situacije za nesmetan rad klizališta i sigurnost korisnika, klizalište će biti privremeno zatvoreno.

Ovom prilikom se zahvaljujemo građanima koji su svojim sugestijama na zvaničnoj stranici opštine Veliko Gradište doprineli tome da se rad klizališta organizuje shodno njihovim potrebama.

PROGRAM

17 časova – svečano otvaranje

17-18 časova – besplatna podela paketića i sadnica, crtanje po licu i degustacija domaćih proizvoda

18 časova – nastup Leontine Vukomanović

KOMENTARIŠI