Održana svečana dodela priznanja najboljim sportistima u 2017. godini

Održana svečana dodela priznanja najboljim sportistima u 2017. godini

Ispred lokalne samouprave prisutnima su se obratili zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi Goran Ristić i predsednik Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi, Dejan Marković

U organizaciji Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi, a pod pokroviteljstvom Opštine Petrovac na Mlavi, u petak 09.02.2018. godine, u Kulturno –prosvetnom centru, održana je svečana dodela priznanja najboljim sportistima i ekipama opštine Petrovac na Mlavi za 2017. godinu. Učešće na ovom svečanom skupu uzeli su brojni gosti i sportski radnici i cele Srbije, među kojima su bili Matijaš Šerkezi ispred Međunarodne federacije za planinarenje i alpinizam, Saša Radulović savetnik Ministra za ekologiju, Željko Tanasković, predsednik Saveza za školski sport i proslavljeni odbojkaški reprezentativac, Radomir Jovović predsednik Badminton saveza Srbije, Igor Miljković generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije, Zlatan Kostić predsednik Sportskog saveza grada Požarevca.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

U kategoriji najbolja muška sportska ekipa, nagrada je dodeljena F.K.“Sloga 33“ – iz Petrovca na Mlavi, a najbolja ženska ekipa u 2017.godini je Ž.F.K.“Slatke male“ iz Burovca. Za najbolju sportistkinju naše opštine proglašena je Katarina Sikiruš, članica streličarskog kluba „Knez Lazar“,a Zoran Stojanović, član A.K. „ Dragutin Tomašević“ je u 2017.godini bio najbolji sportista naše opštine.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

Nagrade su dodeljene i u kategoriji školski sport, mlade sportske nade, najbolji trener, nagrada za dugogodišnje angažovanje u sportu,najbolji pedagog fizičke kulture, najbolji sudija, kao i nagrade za izuzetne rezultate u pojedinim sportovima.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

Ispred lokalne samouprave prisutnima su se obratili zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi Goran Ristić i predsednik Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi, Dejan Marković.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

KOMENTARIŠI