Perorezom ubo komšinicu u vrat, a kada je krvava pala na zemlju...

Perorezom ubo komšinicu u vrat, a kada je krvava pala na zemlju sebi je ZARIO NOŽ U GRLO

Radovanče M. (61), iz Velikog Gradišta, ubo je perorezom u levu stranu vrata komšinicu Dragicu P. (59), nakon čega je, istim sečivom, pokušao da presudi i sebi. Sve se odigralo u večernjim satima u ovdašnjoj Ulici "Žike Popovića".

– Radovanče i Dragica su na ulici počeli da se prepiru – kaže izvor iz policije i dodaje: – U jednom trenutku, on je, besan, iz džepa izvadio perorez, sečiva dužine desetak centimetara, i komšinicu ubo u levu stranu vrata.

 Dragica je, oblivena krvlju, pala na beton i počela da vrišti. To su videli prolaznici, koji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć.

– Videvši šta je učinio, Radovanče je počeo da plače, govoreći: “Šta sam uradio, šta sam uradio…” – navodi naš sagovornik.

Onda je, naočigled sveta koji se okupio, perorezom sebe ubo u vrat i stropoštao se na beton. Međutim, kako je ustanovljeno, on je sebi naneo površinske rane, koje nisu opasne po život.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je Dragicu P. prevezla u Opštu bolnicu u Požarevcu. Nakon ukazane prve pomoći, ona je prebačena u beogradski Urgentni centar i trenutno je van životne opasnosti.

Radovanče M. je, na saslušanju, priznao da je napao i povredio Dragicu.

On je rekao da mu je “pao mrak na oči” i da je zato povredio komšinicu – navodi naš izvor.

Do svađe je, kako je kazao, došlo jer ga je Dragica, navodno, ogovarala.

Protiv Radovančeta M. je podneta prijava i određen mu je pritvor do 30 dana.

KOMENTARIŠI