Počelo kupanje u Akva parku, za vikend besplatno

Počelo kupanje u Akva parku, za vikend besplatno

Jagodina -- Sezona kupanja u Akva parku u Jagodini počela je u subotu, a ulaz za sve posetioce biće besplatan oba dana vikenda.

Prvog dana nove sezone bilo je više od 3.000 kupača, rekao je direktor Akva parka Zoran Gligorijević.

“Izvršili smo remont svih postrojenja, zamenjene su dotrajale pločice, nabavili smo nove ležaljke i suncobrane, tako da smo spremno dočekali prve kupače. Besplatan ulaz tokom ovog vikenda je poklon Skupštine grada Jagodine”, kazao je Gligorijević.

Akva park otvoren je 2007. godine i prostire se na oko pet hektara. Ima sedam bazena, među kojima jedan olimpijski, tobogane dužine od oko 700 metara, šest restorantskih punktova, 1.200 ležaljki i suncobrana.

Preko dana u Akva parku se organizuju razne animacije za decu, a u večernjim satima muzički program.

“Trudimo se da posetiocima pružimo celodnevnu zabavu, jer mnogi od njih dolaze na produženi vikend, kao i na letovanje od deset do 15 dana”, rekao je Gligorijević.

Svakog dana dežuraju medicinske ekipe, a angažovano je i 20 spasilaca.

Gligorijević je kazao da je najvažnija higijena, koja je na viskom nivou, kao i bezbednost posetilaca.

Akva park je otvoren od 10 do 18 sati za kupače, a u kasnim popodnevnim satima termini su rezervisani za plivačke klubove i škole plivanja.

Cena ulaznice se nije menjala poslednjih nekoliko godina i za odrasle iznosi 500 dinara, a za decu do 12 godina 300 dinara. Cena mesečne karte za odrasle iznosi 1.800 dinara, a za decu 700 dinara.

Na parking prostoru, koji je besplatan, ima oko hiljadu mesta.

U blizini Akva parka nalazi se Zoo vrt, Muzej voštanih figura, Stadion FK Jagodina, Vivo šoping centar, kao i izletište Potok sa veštačkim vodopadom i fontanama.

Otvaranje akva-parka: Prva dva dana sve besplatno

KOMENTARIŠI