Prvog dana nove sezone bilo je više od 3.000 kupača, rekao je direktor Akva parka Zoran Gligorijević.

“Izvršili smo remont svih postrojenja, zamenjene su dotrajale pločice, nabavili smo nove ležaljke i suncobrane, tako da smo spremno dočekali prve kupače. Besplatan ulaz tokom ovog vikenda je poklon Skupštine grada Jagodine”, kazao je Gligorijević.

Akva park otvoren je 2007. godine i prostire se na oko pet hektara. Ima sedam bazena, među kojima jedan olimpijski, tobogane dužine od oko 700 metara, šest restorantskih punktova, 1.200 ležaljki i suncobrana.

Preko dana u Akva parku se organizuju razne animacije za decu, a u večernjim satima muzički program.

“Trudimo se da posetiocima pružimo celodnevnu zabavu, jer mnogi od njih dolaze na produženi vikend, kao i na letovanje od deset do 15 dana”, rekao je Gligorijević.

Svakog dana dežuraju medicinske ekipe, a angažovano je i 20 spasilaca.

Gligorijević je kazao da je najvažnija higijena, koja je na viskom nivou, kao i bezbednost posetilaca.

Akva park je otvoren od 10 do 18 sati za kupače, a u kasnim popodnevnim satima termini su rezervisani za plivačke klubove i škole plivanja.

Cena ulaznice se nije menjala poslednjih nekoliko godina i za odrasle iznosi 500 dinara, a za decu do 12 godina 300 dinara. Cena mesečne karte za odrasle iznosi 1.800 dinara, a za decu 700 dinara.

Na parking prostoru, koji je besplatan, ima oko hiljadu mesta.

U blizini Akva parka nalazi se Zoo vrt, Muzej voštanih figura, Stadion FK Jagodina, Vivo šoping centar, kao i izletište Potok sa veštačkim vodopadom i fontanama.

Otvaranje akva-parka: Prva dva dana sve besplatno

KOMENTARIŠI