Policijska uprava Požarevac dobila još 7 novih „Škoda-rapid“ patrolnih automobila

Policijska uprava Požarevac dobila još 7 novih „Škoda-rapid“ patrolnih automobila

Ovi automobili požarevačkoj policiji uručeni su neposredno pred Dan policije

Na parkingu uprave požarevačke policije dominiraju sedam novih patrolnih automobila marke „Škoda-rapid, koje je MUP „Srbije“ dodelilo ovoj policijskoj upravi radi poboljšanja uslova rada ovdašnje policije.

Ovi automobili požarevačkoj policiji uručeni su neposredno pred Dan policije, koji svoj Dan proslavlja na veliki hrišćanski praznik Duhovi, ili u narodu poznatiji kao Sveta trojica. Ove godine praznik pada u nedelju 27. maja.

MUP Srbije je značajno ovim činom poboljašao vozni parka PU “Požarevac“, koja vrši delatnost u celom Braničevskom okrugu pokrivajući teritoriju od sedam opština i sam grad Požarevac. Inače, dotrajali vozni park ovdašnje policije tokom prošle godine obnovljen je sa tridesetak, kao i sa ovih sedam patrolnih automobila, poboljšan je sa ukupno četrdesetak automobila marke „Škoda-rapid“, koji su se pokazali kao veoma dobri u obavljanju policijskih poslova.

Kako Danas saznaje novih sedam automobila biće raspodeljeno policijskim ispotavama u čitavom Braničevskom okrugu, shodno potrebama, za poboljšanje obavljanja redovnih delatnosti.

1 KOMENTAR

  1. Policajci voze svoju decu u skolu I nazad, voze svoje supruge na posao I dovoze u novim policijskim vozilima. Da li za to sluze ti automobili? Da li narod za to placa kroz poreze I kazne?
    SRAMOTA !!!!

KOMENTARIŠI