Poziv proizvođačima hrane i pića iz Braničeva i Podunavlja da predstave svoje proizvode!

„Lokalni Pazar“ ima za cilj da podrži prvenstveno male proizvođače hrane, pića i drugih poljoprivrednih proizvoda iz regiona Braničevo-Podunavlje, tako što će ih oglašavati na Portalu www.lokalnipazar.rs i promovisati na društvenim mrežama i posredstvom lokalnih medija, kako bi se šta veći broj kupaca na lokalu upoznao sa ponudom proizvoda iz komšiluka i podstakla lokalna kupovina. Lokalni pazar spaja potpuno besplatno sve svoje korisnike, jer verujemo da međusobna podrška jača svakog pojedinačno, kao i celokupnu zajednicu! U narednom periodu oporavka nakon epidemije koronavirusa i dugoročno, Lokalni Pazar će biti mesto za povezivanje unutar Regiona i celovito predstavljanje regionalne ponude poljoprivredno-prehrambenih proizvoda Srbiji i svetu.

Internet portal „Lokalni Pazar“ je od svog postavljanja pre 2 nedelje zabeležio preko 3.000 poseta tokom kojih su naši sugrađani pretraživali preko 600 proizvoda koje trenutno nudi više od 150 proizvođača iz regiona Braničevo-Podunavlje. Pozivamo sve lokalne proizvođače poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz Braničeva i Podunavlja koji to još nisu učinili, da se prijave na Portal i predstave svoje proizvode! Potrebno je svega 2 minuta da se prijavite popunjavanjem Prijavnice koja je dostupna i na Portalu (https://www.lokalnipazar.rs/prijavi-svoje-proizvode). Također, možete i da pozovete kontakt osobu u Vašoj lokalnoj samoupravi kojoj ćete preneti informacije o Vašoj ponudi i kontaktima, a to su:

  • Žagubica:Dragana Milosavljević, 062/8098 320
  • Požarevac:Lela Stojadinović, 012/539 686
  • Petrovac na Mlavi: Violeta Bogosavljević-Jordanov, 063/8474 132
  • Veliko Gradište: Aleksandar Ignjatijević, 063/215 200
  • Kučevo: Danijel Čikarević, 064/2625 923
  • Malo Crniće:Boris Pavlović, 065/28 000 32
  • Žabari:Predrag Stajić, 064/8133 255
  • Golubac:Saša Bogićević, 060/6703 620

Svi zainteresovani kupci mogu da prate novosti na Lokalnom Pazaru putem društvenih mreža Facebook i Instagram, potraže željene proizvode kod svog komšije putem računara ili mobilnog telefona i dogovore preuzimanje kvalitetnih, domaćih proizvoda za svoje trpeze, dvorište ili baštu!

Kupujmo lokalno, jer sve što se na lokalu plaća – u kuću se vraća!

KOMENTARIŠI