Prijem fudbalera Srednje škole, drugoplasiranih na republičkom takmičenju

Prijem fudbalera Srednje škole, drugoplasiranih na republičkom takmičenju

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, upriličio je danas, u prisustvu rukovodstva i sportskih radnika opštine, direktora Škole i profesora, prijem fudbalske ekipe Srednje škole koja je na republičkom takmičenju u malom fudbalu osvojila srebrnu medalju.

Osvojivši  drugo mesto, ova ekipa postigla je i prvi uspeh u fudbalu u istoriji škole što će se posebno pamtiti. Uz asistenciju profesora Miodraga Todorovića, oni su srebro osvojili u konkurenciji još sedam najboljih ekipa iz čitave Srbije, među kojima su i veći gradovi kao što su Niš i Novi Sad dok im je u finalu rival bila srednja škola iz Čačka.

“Nisam zadovoljan vašim rezultatom.“, našalio se predsednik opštine i dodao da, pored ovog izuzetnog uspeha, očekuje i prvo mesto, a opština će ih i ubuduće podržavati i nagraditi kao i sve zaslužne sportiste do sad. On je pohvalio i svoje saradnike i predstavnike sportskih institucija u doprinosu razvoja sporta u Velikom Gradištu. Danas su članovi ekipe dobili profesionalne lopte i trenerke, a zajednička fotografija osvanula je na bilbordu u centru grada.

Ispred tima se lokalnoj samoupravi, za pomoć i priznanje na postignutom uspehu, zahvalio profesor Miodrag Todorović.

Za Srednju školu su igrali: Milan Panić, Miloš Janjić, Nemanja Mišić, Veljko Vladić, Miloš Trifunović, Marko Milosavljević, Aleksa Marković, David Karapandžić, Igor Jovanović i Kristijan Đorđević.

KOMENTARIŠI