Prijem u Svečanim salonima za organizatore turnira u basketu „3×3“

Prijem u Svečanim salonima za organizatore turnira u basketu „3×3“

Prijem je organizovala članica Gradskog veća zadužena za sport i omladinu Ana Miljanić i predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić.

Ovom prilikom članica Gradskog veća Ana Miljanić se zahvalila svima koji su svojim doprinosom omogućili održavanje ovog turnira i njegovo podizanje na još viši nivo.

Ona je istakla da je upravo dan pred održavanja turnira 3×3 ovaj sport proglašen olimpijskim što mu je dalo još više na značaju.

Miljanićeva je još dodala da je raduje činjenica da je oko 120 mladih Požarevljana izašlo na specijalni „3×3“ teren i takmičilo se u ovom sportu i njena je ocena da je ovaj turniru Požarevcu među najboljima u Srbiji.svecani prijem 3x3 1

Ispred Košarkaškog kluba Požarevac jednog od organizatora turnira 3×3 obratio se Darko Milojević koji se zahvalio na pomoći i razumevanju gradske uprave i da je rezultat toga organizovanje ovog turnira i najavio je košarkaško leto u Požarevcu koje će početi 15. jula, a koje će okupiti dečake i devojčice, koji će imati priliku da potpuno besplatno treniraju na košarkaškim terenima na Tulbi.

Ovom prilikom Ana Miljanić je uručila 25 zahvalnica za privatne firme, Javna preduzeća i pojednice koji su pomogli održavanje turnira 3×3.svecani prijem 3x3 3

POVEZANE VESTI:

Grad Požarevac ugostio 74 ekipe na turniru u basketu 3X3

KOMENTARIŠI